Grup VL

II trobada de Residències.

18 de novembre de 2017

Ahir, la Residència i Centre de Dia el Mirador de Mataró, va poder gaudir de la II trobada de Residències i Centres de Dia bons amics a la Residència Vora Mar.

Va ser un matí molt divertit on vam tornar al passat i ens vam endinsar en el famós concurs de l'1,2,3. Allà vam trobar a personatges tant entranyables com la tacanyona i la presentadora Mayra Gomez Kemp entre d’altres.

Després de realitzar diverses probes d’allò més divertides i de quedar molt igualats, podem dir que els guanyadors del concurs van ser l’equip vermell amb un total de 123 pessetes!! Per finalitzar el matí, i abans de gaudir d’un magnífic pica-pica, un representant de la Residència la Laia i de la Residència El Mirador es van jugar a pedra, paper i tisora el relleu, sent la guanyadora la Residència El Mirador!

Volem agrair a tot l’equip de la Residència Vora Mar l’esforç, el treball, l’atenció i l’energia posada en aquestes jornades, ens veiem l’any vinent!

Trucs de màgia.

18 de novembre de 2017

Ahir a la tarda, a la Residència i Centre de Dia El Mirador de Mataró, vam gaudir una gran festa amb l'actuació d'un ventríloc que, a més de venir acompanyat del seu petit amic, també va realitzar diversos trucs de màgia d'allò més sorprenents.

Vam passar una tarda molt divertida i diferent.

"Proyecto tan amigos" a 8TV.

18 de novembre de 2017

Us informem que aquest matí a la Residència i Centre de Dia El Mirador de Mataró s’ha estat gravant un reportatge sobre la Teràpia assistida amb gossos, que duen a terme els professionals del “Proyecto Tan Amigos”, amb alguns dels nostres residents.

Aquest reportatge s’emetrà avui mateix a partir de les 18h al programa “Catalunya Directe” de 8TV.

No us el podeu perdre!

Torna el relleno d'Arenys de Munt.

18 de novembre de 2017

Us informem que a la vil.la maresmenca d’Arenys de Munt estem de Festa Major, la Festa del patró del poble, Sant Martí. Per aquest motiu, a la Residència Sant Martí d’Arenys de Munt estem d’enhorabona. No només perquè ens esperen uns dies de frenètica diversió i actes oficials, sinó també perquè hem fet una de les coses que més ens agraden: preparar les Pomes Farcides, altrament dit plat típic d’Arenys de Munt “El Relleno”. I ens agrada tant, no només pel fet de preparar-les, sinó sobretot per menjar-les!! Un plat típic que no perd pistonada i que cada any es renova amb la Mostra de Relleno, organitzat per la Casa Consistorial.

Una tarda amb la Dolça.

8 de novembre de 2017

El passat 19 d’Octubre, els usuaris de la Residència Pare Batllori van realitzar la Teràpia mensual amb animals de Companyia.

En aquesta ocasió, la Dolça va ser la gossa de teràpia protagonista. Vam realitzar un primer grup amb 10 persones per treballar funcions cognitives tals com la memòria a curt termini, les pràxies, el llenguatge, l’atenció i les gnòsies a través d'una joguina que havien de crear-li entre tots.

En va sortir mena de tapis amb llaços de colors que havien d’anar afegint cadascú dels usuaris per mitjà d’un nus. Al finalitzar el “taspis”, la cuidadora de la Dolça li amagava premis entre els llaços de colors i ella els havia de trobar. Per altra banda vam treballar una part més motriu i sensorial a través de carícies i pentinant a la Dolça.

Posteriorment a aquesta activitat, vam crear un altre grup de dos persones amb una activitat encara més sensorial on les carícies i el tacte eren motiu de somriures.

Un cop més, els usuaris es mostren participatius i motivats davant d’aquesta sessió de TAAC.

 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Última


Primer, les persones