Grup VL

Museus.

19 de setembre de 2017

Als usuaris de la Residència Mas Sauró ens agrada conèixer i aprendre coses noves. En aquesta ocasió hem volgut visitar el Museu de les Cultures i el Museu del Gas de Sabadell. Us els recomanem els dos!

Setmana del Alzheimer.

19 de setembre de 2017

A la Residència Porta ja hem penjat el cartell per anunciar l’inici de les activitats especials en conmemoració a la semana de l'Alzheimer.

Qui és qui?

19 de setembre de 2017

Al taller de teràpia ocupacional, els usuaris de la Residència Porta han realitzat un mural dels usuaris en “sus años mozos”. Treballadors i residents hauran de rumiar bé per endevinar qui es qui!

Parada muntada.

19 de setembre de 2017

Per fi! Després de tanta feinada ja està tota la paradeta muntada amb les manualitats realitzades pels usuaris de la residencia Porta. Tot fet a mà!

Celebració de la Gala.

19 de setembre de 2017

En el marc de la Festa Major del poble, els usuaris de la Residència i Centre de Dia de Campdevànol, hem gaudit d’un dels actes més populars: la tradicional Dansa, o Gala, del dilluns a la tarda.

Una vintena d’usuaris amb famílies, voluntaris i acompanyants hem tingut el privilegi de veure des de primera fila aquest ball tan bonic.

L’Ajuntament, una vegada més, ens ha reservat lloc per tal que en puguem gaudir plenament. Una de les usuàries de la Residència, l’Àngela Puigcorber, amb 98 anys, ha estat obsequiada amb un bonic ram de flors, també per part de l’Ajuntament.

Ha estat un plaer poder-hi assistir un any més! I el dimarts el centre s’obre a la tradició religiosa, i celebra la Missa de Festa Major, oberta al poble, al Centre de Dia.

 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Última


Primer, les persones