Grup VL

Curs d'iniciació a les Sardanes.

19 de setembre de 2017

A partir del 12 d'octubre i fins al Nadal, al Centre de Dia de la Residència de Campdevànol celebrarem un curs d'iniciació a les Sardanes.

A càrrec de la Secció Sardanista del GEC, el curs és gratuït i va adreçat a usuaris, familiars i treballadors. T'hi apuntes?

Celebració de la Diada.

17 de setembre de 2017

En motiu de la diada de l’11 de setembre, des de la Residència Sant Martí hem volgut contribuir a decorar el centre amb una mostra del que Catalunya representa pels nostres usuaris.

Us mostrem alguna de les coses que hem estat elaborant i el seu bonic i artístic resultat.

Elaboració de pastissos.

17 de setembre de 2017

A la Residència Sant Martí d’Arenys de Munt tenim fama de fer bons pastissos tradicionals, aquells de tota la vida, que ens feien les àvies i que menjàvem d’una revolada. Doncs com que diuen que no és bo perdre les tradicions, els nostres usuaris, sempre que volen, es posen “mans a la massa”, i elaboren un d’aquests pastissos. Tant és si és per berenar o de postres…estan sempre molt bons i tan de bo no s’acabin mai!

Concurs de pintura.

14 de setembre de 2017

Recordeu que durant aquest mes podreu veure exposades en el primer pis de la Residència Can Boada totes les obres que van participar el Concurs de pintura de la festa del 15è Aniversari del centre. Entre elles també hi trobareu la guanyadora!

Moltes Felicitats!

Havaneres i rom cremat.

14 de setembre de 2017

Un any mes, per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, a la Residència Can Boada hem tingut la companyia del Grup d’Havaneres del Casal del Parc.

A ritme de “El meu avi va anar a Cuba” o la “Bella Lola” entre moltes altres havaneres.... hem gaudit, com acostumaven a fer els mariners a primera hora del mati, per fer passar el fred, d’un bon Rom Cremat!

 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Última


Primer, les persones