Grup VL

17è aniversari de la Residència Laia.

7 de novembre de 2017

El passat mes d’Octubre, a la Residència Laia es va celebrar el 17è aniversari del centre. Com cada any, es van realitzar diferents activitats del 19 al 23 d’Octubre, on van poder participar usuaris, familiars, amics, voluntaris i els membres de l’equip.

Gràcies a tots ells vam poder gaudir d'un concert de piano en directe magistral, una exhibició de country que ens va deixar bocabadats, un concurs de pastissos on els participants van aconseguir que ens fes veritable llàstima tastar aquelles delicioses obres d’art i un espectacle còmic-musical a càrrec dels incombustibles membres del grup Els Amics de Premià.

A més, també vam gaudir de la Missa especial d’Aniversari, el Concert de la coral Els atrevits de la Laia i els ja tradicional Jocs de Cucanya on vam riure a més no poder.

Tampoc va faltar el vermut per familiars i treballadors i el Gran Festival que va comptar com cada any amb la participació de residents, familiars, personal i fills/es del personal i que van fer que passéssim una tarda de diumenge genial.

Va ser un conjunt d’activitats que van agradar a grans i petits i que ens aporten aquell extra d’il·lusió que només ens fa esperar amb impaciència el proper aniversari.

Bon profit!

6 de novembre de 2017

A la Residència Can Boada vam passar una tarda ben dolça amb un resultat d’allò més bo!

Brisas del sur.

6 de novembre de 2017

El passat dissabte, a la Residència Can Boada, vam gaudir de l’actuació del grup infantil de Sevillanes "Brisas del Sur".

Una tarda animada i amb cares conegudes!

La Castanyada a Can Boada.

6 de novembre de 2017

Un any més, a la Residència Can Boada hem pogut celebrar la Castanyada amb el grup Orquídia del Casal Santes – Escorxador. Hi va haver cançons conegudes, ball, rialles... i castanyes!

Preparant l'hivern.

6 de novembre de 2017

A la tercera planta de la Residència Can Boada estem treballant per quant arribi l’hivern. Per això estem creant unes mantes de colors realitzades pels mateixos usuaris, familiars i personal!
 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Última


Primer, les persones