Grup VL

La Castanyada a Campdevànol.

3 de novembre de 2017

Tal i com mana la tradició, el dia 31 d’octubre vam celebrar la festa de La Castanyada a la Residència i Centre de Dia de Campdevànol.

Ens vam menjar els panellets que nosaltres mateixos havíem elaborat el dia anterior, les castanyes, els moniatos, i un xic de vi dolç. Tot amenitzat per un grup d’acordionistes voluntaris, que ens acompanyen molt sovint i que aquest cop ens van sorprendre amb la música d’un noi de 14 anys que tocava l’acordió de meravella.

La castanyada a El Mirador de Mataró.

3 de novembre de 2017

El passat dimarts, a la Residència El Mirador de Mataró, vam celebrar la castanyada amb una gran festa i ball degustant els panellets que van elaborar ells mateixos la tarda d'abans.

A més a més vam rebre la visita de la nostre Castanyera particular que ens va obsequiar amb unes castanyes ben bones.

Territori Special. Andorra La Vella - La Seu d'Urgell.

3 de novembre de 2017

Territori Special. Andorra La Vella - La Seu d'Urgell. Els passats 21 i 22 d'octubre una tripleta de petanca de la Residència Mas Sauró vam anar a competir al campionat estatal d'ACELL - Special Olympics. No només vam gaudir de dos dies envoltats d'esportistes com nosaltres en un entorn molt bonic sinó que hem tornat amb UNA MEDALLA D'OR doncs vam quedar primers de grup. AUPA SAURONS!

Barcelona Diversa.

3 de novembre de 2017

I mentre tres dels nostres estaven a Andorra, un altre grup d'usuaris de la Residència Mas Sauró vam anar a les activitats de Barcelona Diversa on vam passar un matí molt i molt divertit.

Festa de la castanyada a Sant Martí.

3 de novembre de 2017

El passat dimarts, a la Residència Sant Martí, vam celebrar la Festa de la Castanyada.

Tota una tarda de ball, gresca i xocolata amb melindros per no perdre l’energia que tenim quan estem tots plegats.

Va ser una tarda que se’ns va fer curta, i que més d’un i una, van aprofitar bé i no van parar de ballar.

 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Última


Primer, les persones