Grup VL

Avui, panallets!

31 d'octubre de 2012

Avui, a la Residència de Campdevànol, ens hem passat el matí fent panallets, que han quedat BO-NI-SIMS! Si voleu veure totes les fotos, visiteu el nostre facebook!

Participació al Festival Promofest de Madrid.

30 d'octubre de 2012

El curtmetratge realitzat per Fundació Vella Terra titulat "El curiós cas dels habitants de Campdevànol" paertiriparà al festival Promofest celebrat a Madrid. A veure si hi ha sort!

El curt realitzat a Campdevànol, a Televisió del Ripollès.

23 d'octubre de 2012

Avui dimarts 23, a les 20.30h, Televisió del Ripollès emetrà el curtmetratge realitzat a la Residència de Campdevànol titulat "El curiós cas dels habitants de Campdevànol". No t'el perdis!

Uns dies moguts.

18 d'octubre de 2012

A la Residència Vidal Aunós de Barcelona no paren. A finals de mes, vàren celebrar la festa d'aniversari dels residents que vàren fer anys durant el mes de setembre, que va estar plena de gom a gom.

I el passat 2 d'octubre, alguns usuaris, familiars i treballadors vàren anar a passar el dia a Montserrat, on van poder encendre veles i comprar productes típics com mel o formatge. La jornada va finalitzar amb un bon àpat al restaurant Montserrat.

Visita a la Fira de Santa Teresa.

17 d'octubre de 2012

El passat dilluns, diferents usuaris i amics de la Residència de Campdevànol vam visitar la Fira de Santa Teresa de Ripoll, que estava ple de gom a gom.

Per acabar la jornada, tots vàrem anar a dinar al Restaurant Perla, on vàrem poder gaudir d'un bon àpat tots plegats.

Primera  < 612 613 614 615 616 617 618 619 620 >  Última


Primer, les persones