Grup VL

Tot a punt.

22 de setembre de 2017

A la Residència Can Boada estem treballant amb molta il·lusió per tenir-ho tot a punt per la Mostra d’Entitats de la gent gran que organitza l’ajuntament de Mataró. Recordeu que és el proper dissabte 30 de setembre a la Plaça Sant Anna i no hi podeu faltar!

Activitat Barcelona Cultura a la Residència Mas Sauró.

19 de setembre de 2017

Aquest és un petit resum d'una de les activitats que més hem gaudit d'aquest estiu a la Residència Mas Sauró.

Mitjançant el fil conductor de la persona de Gaudí vam conèixer les obres d'aquest artista i a cada sortida feiem una ruta pràctica del que havíem treballat a classe.

Activitat d'orientació.

19 de setembre de 2017

A la Residència Mas Sauró hem conegut la nostra ciutat per diverses zones mentre realitzavem una gincama amb fulletons explicatius i uns mapes que ens ajudaben a arribar al lloc determinat.

Ha funcionat molt bé perquè hem après a orientar-nos pels carrers de Barcelona alhora que hem visitat llocs nous! Com que ens ho hem passat genial hem "adoptat" l'activitat per tot l'any!

Petit passeig pel Tibidabo per tancar l'estiu.

19 de setembre de 2017

Com cada any, a la Residència Mas Sauró hem anat a fer un volt pel Tibidabo per despedir l'època d'estiu... Quan tornem?

Festa Major de Mas Guimbau.

19 de setembre de 2017

Des de la Residència Mas Sauró aprofitem totes les activitats, especialment les dels nostres veïns. Allà vam anar a passar tant dissabte com diumenge i gaudir de cadascuna d'elles.

 < 1 2 3 4 5 6 >  Última


Primer, les persones