Grup VL

AVÍS LEGAL: PROTECCIÓ DE DADES I LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades que li sol·licitem en el nostre formulari s’inclouran en una base de dades informatitzada amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud, gestionar els nostres contactes comercials i facilitar-li la informació del seu interés sobre els nostres serveis i productes.

Grup VL té els seus fitxers automatitzats amb dades de Caràcter Personal legalitzats davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i inscrits en el Registre General de Protecció de Dades. Així mateix, compleix les mesures de seguretat del Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999.

Vostè disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancelació, tal i com estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades. L’exercici d’aquests drets el pot realitzar mitjançant correu postal o electrònic, indicant com a referència en el sobre o en l’assumpte del correu electrònic “PROTECCIÓ DE DADES”, a la següent adreça:

GRUP VL.
Jaume Ferran, 2.
Pol. Ind. Coll de la Manya.
08403 Granollers (Barcelona).
info@grupvl.es

Igualment l'informem, de conformitat amb allò establert en l’article 21 de la Llei 34/2002, de l’onze de Juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, que mitjançant l’acceptació d’aquest avís legal, vostè expressament ens està autoritzant a que li enviem comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic. Com a destinatari d’aquestes comunicacions, vostè té el dret de revocar aquest consentiment, en qualsevol moment, amb la simple notificació d’aquesta voluntat mitjançant correu postal o electrònic, a través de les adreces anteriorment assenyalades, indicant com a referència en el sobre o en l’assumpte del correu electrònic “BAIXA CORREU ELECTRÒNIC”.Primer, les persones