Grup VL

Comencem a decorar el Nadal.

23 de novembre de 2017

A la Residència Pare Batllori hem iniciat la primera etapa per elaborar unes boles de Nadal. D’aquesta manera, hem treballat la motricitat fina, la memòria fent reminiscència i parlant de com decorem casa nostre pel Nadal.

Visita al Cosmocaixa.

23 de novembre de 2017

Ahir, a la Residència i Centre de Dia El Mirador de Mataró, vam visitar el Cosmocaixa. Va ser un dia molt divertit on vam poder veure de ven a prop com es forma un tornado, conèixer el que és la força centrípeta, veure animals de tot tipus i visitar el meravellós bosc inundat entre moltes altres coses.

A més vam gaudir d'un magnífic dinar del que en vam sortir d' allò més contents. Totes les persones que hi van participar ha valorat l’experiència com a molt positiva mostrant ganes de repetir-la ben aviat.

Intercup 2017.

23 de novembre de 2017

El passat dia 11, diferents usuaris de la Residència Mas Vella Terra i Mas Sauró van participar a la Intercup 2017, celebrat a l'Hospitalet.

Va ser una trobada plena d'ambient i d'esport on es va potenciar la diversitat i la inclusió.

Tothom s'ho va passar d'allò més bé.

Preparant la parada.

22 de novembre de 2017

A la Residència i Centre de Dia de Campdevànol hem començat a preparar el material que voldrem vendre a la Paradeta de la Fira de Nadal que organitza el poble, el proper 6 de desembre.

Tot el que recollim anirà dedicat íntegrament a la Marató de TV3 d’enguany. A veure què en sortirà de tants mitjons!

Nou taller de sardanes.

22 de novembre de 2017

Cada setmana, al taller que realitzem a la Residència de Campdevànol, s’hi afegeix algun nou participant, i fem la rotllana més gran!
 1 2 3 4 5 >  Última


Primer, les persones