Grup VL

Festa de la Castanyada a Laia.

20 de novembre de 2017

Per tal de donar-li la benvinguda a la Castanyada, a la Residència Laia hem preparat un munt de boníssims panellets.

D'aquesta manera ens farem un fart de menjar castanyes, panellets i moniatos per rebre el fred amb bona cara!

Un conte de Nadal.

20 de novembre de 2017

Aquest matí, alguns dels usuaris de la Residència i Centre de Dia El Mirador de Mataró han estat creant un conte nadalenc amb la Nerea i el Juan, els nostres alumnes de pràctiques d’educació social.

Aquest conte es presentarà al 4t concurs de Nadal, que organitza la Farmàcia de Dalt.

Esperem que pugueu llegir-lo sencer ben aviat!

Festa Major de Sant Martí.

18 de novembre de 2017

Els usuaris de la Residència Sant Martí han pogut gaudir dels diferents actes de Festa Major que han tingut lloc a Arenys de Munt aquest passat cap de setmana.

Un d’ells, ha estat el de la presentació de la dansa típica d’Arenys de Munt ballada per grans i petits. A banda de la presentació de tots els Martí i Martines del poble.

Ofici solemne.

18 de novembre de 2017

Aquest passat dissabte, dia 11 de novembre, vàrem poder assistir, amb molta il.lusió a un dels actes de Festa Major més esperats per a la gent gran d’Arenys de Munt: l’Ofici o Missa Solemne de Festa Major, dedicada a Sant Martí, patró del poble.

Un grup d’usuaris de la Residència i Centre de Dia Sant Martí vàrem poder gaudir, des de la primera fila, de la missa i d’un dels actes més solemnes que poden succeïr, el canvi de rectorat. Per aquest motiu, vam poder conèixer al bisbe de Girona, qui va oficiar la missa, juntament amb el nou rector. Tot plegat acompanyat dels coros de la Coral d’Arenys de Munt i de la Bisbal.

Teràpia amb gossos.

18 de novembre de 2017

Algunes de les persones que viuen a la Residència i centre de dia el Mirador de Mataró ja en gaudeixen setmanalment de la teràpia amb gossos.

Participant-hi, s'observa una millora en el seu estat d'ànim, manteniment i treball de la memòria, nivell relacional, evocació de records, etc.

Si voleu més informació no dubteu en parlar amb nosaltres.

 1 2 3 4 5 >  Última


Primer, les persones